به گزارش بازار، محمدرضا بهرامن، نایبرئیس اتاق ایران و ناظر راهبردی امور تشکلها امروز در نشست مدیران، مسئولان و دبیران امور تشکلهای اتاقهای سراسر کشور که با حضور مشاور رئیسجمهور در امور تشکلها و احزاب برگزار شد، اظهار کرد: تشکلها خودجوش هستند، بنابراین شرایط ویژهای دارند و میخواهند تفکر خود را به شکل یک کلونی دنبال کنند. در این بین باید اذعان داشت دولتی موفق است که از خدمات، تفکرات و ایدههای تشکلها بهره ببرد. دولتی که خود را از این حوزه محروم کند، بخش قابل توجهی از توانمندیها و ظرفیتها را نادیده گرفته است. تشکلهای اقتصادی، حرفهای، صنفی و تخصصی هستند و باید از ایدههای آنها بهره ببریم. هرچند دولتها در طول سالهای گذشته از ظرفیتهای تشکلی استفاده کافی نبردند. پس باید بیاموزند که چگونه از این ثروت پنهان بهره ببرند.
بهرامن به رتبهبندی تشکلها با هدف ارتقای سطح فعالیت تشکلها اشاره کرد و گفت: در مواد ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار مأموریتهای مهمی بر دوش تشکلها گذاشته شده است و تشکلها هم باید خود را برای اجرای این مأموریتها آماده کنند. پس رویکردها در رتبهبندی افرایش سطح توانمندی آنها و آماده شدن بیشتر آنها برای ارائه نظرات و دیدگاههای تخصصی و کاربردی است.
نایبرئیس اتاق ایران با بیان اینکه تشکلها در هر حوزه برنامه و استراتژی دارند. چون بخش فنی، اطلاعات، دادهها و … در تشکلها، بهروز میشود، از سویی آنها باید مطالبهگر باشند و در عین حال راهکار ارائه دهند، افزود: قانون اتاق ایران در مجلس در حال بازنگری است؛ اما رویکردها نسبت به جایگاه اتاق ایران درست نیست. فراموش نکنیم نباید با بازنگری در قانون اتاق ایران، جایگاه او را تضعیف کنیم. امروز اقتصاد باید به بخش خصوصی سپرده شود پس گرفتن توان او، نه تنها کمکی به اقتصاد و کشور نمیکند، بلکه آسیبزا هم هست. فراموش نکنیم که حتی اگر در مذاکرات با آمریکا هم موفق باشیم، همواره تحریمها و محدودیتها پشت سر ایران خواهد بود. پس نباید با تضعیف بخش خصوصی، خودمان دست خود را ببندیم.