به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، برایان انو، فونتینز دیسی و کنیکاپ اعضای گروه موسیقی «مَسیو اتک» (Massive Attack) میگویند این گروه از کسانی که در معرض «کمپینهای تهاجمی و آزاردهنده» طرفداران اسرائیل قرار گرفتهاند، حمایت خواهد کرد.
سه عضو تشکیل دهنده این گروه گفتهاند انجمنی تشکیل شده تا از هنرمندانی که در برابر حمله نظامی اسرائیل به غزه ایستادهاند، حمایت کند.
این گروه با انتشار پستی گفتهاند هدف آنها حافظت از سایر هنرمندان، به ویژه هنرمندان تازهکاری است که با «تهدید به سکوت یا لغو کارشان» توسط سازمانهایی مانند «وکلای بریتانیا برای اسرائیل» (UKLFI) مواجه شدهاند.
این سازمان (UKLFI) از گروه موسیقی باب ویلان به دلیل سر دادن شعار «مرگ بر ارتش اسرائیل» در طول اجرایشان در گلاستنبری امسال به پلیس شکایت کرد و اکنون مأموران در حال بررسی موضوع هستند. همین گروه بود که بیبیسی را برای پخش این اجرا زیر سوال برد و پس از آن موجب شد تا چندین اجرای برنامهریزیشده باب ویلان در آمریکا لغو شود.
مو چارا از گروه موسیقی «نی کپ» هم با اتهام تروریست بودن روبه رو شده زیرا همین سازمان به پلیس گزارش داد و آنها را به نمایش پرچم سازمان حزبالله در یک کنسرت متهم کرد. پس از آن شماری از کنسرتهای این گروه ایرلندی نیز لغو شد.
اینها تازه بخشی از اقدامات علنی این سازمان مدافع رژیم صهیونیسم است و آنها با دیگر گروههای موسیقی و افراد و سازمانهای مرتبط با آنها نیز تماس گرفته و آنها را تهدید کردهاند.
در پستی که توسط انو و دیگران در اینستاگرام به اشتراک گذاشته شده، آمده است: صحنههای غزه فراتر از توصیف هستند. ما به عنوان هنرمندانی مینویسیم که تصمیم گرفتهاند از تریبونهای عمومی خود برای صحبت علیه نسلکشی در آنجا و نقش دولت بریتانیا در تسهیل آن استفاده کنند.
همچنین آمده است: ما از مقیاس کمپینهای تهاجمی و آزاردهندهای که توسط UKLFI اداره میشود و موارد متعدد ارعاب فردی در خود صنعت موسیقی که صرفاً برای سانسور و ساکت کردن هنرمندان از بیان احساسات و افکارشان طراحی شدهاند، آگاه هستیم. با مقاومت در برابر این کمپینهای سانسور، ما کنار نمینشینیم و اجازه نمیدهیم هنرمندان دیگر – به ویژه آنهایی که در مراحل اولیه حرفه خود یا آسیبپذیرتر هستند – تهدید به سکوت یا لغو شغل شوند.
این گروه هنرمندان قصد دارند نه تنها ساکت نشوند، بلکه هنرمندان دیگر را تشویق کنند تا با آنها تماس بگیرند تا درباره خواستههایی از جمله آتشبس فوری و دائمی، دسترسی فوری و بدون محدودیت به غزه برای سازمانهای امدادی شناخته شده و پایان فروش و مجوزهای تسلیحاتی بریتانیا به اسرائیل، موضع جمعی بگیرند.
در بیانیهای که برای گاردین ارسال شده، گروه موسیقی «مسیو اتک» از این اقدام جمعی به نوعی ابراز همبستگی با هنرمندانی یاد کرده که روز به روز در نسلکشی در صفحه نمایش زندگی میکنند، اما نگران استفاده از پلتفرمهای خود برای ابراز وحشت از این امر هستند. آنها افزودهاند سطح سانسور در صنعت آنها یا از سوی نهادهای حقوقی خارجی بسیار سازمانیافته است و آنها و تیمهای مدیریتیشان را با اقدامات قانونی تهاجمی میترساند و از این کار یک هدف واضح دارند؛ ساکت کردن آنها.