به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین موسی پولادی عصر یکشنبه در اجتماع طلاب و علمای شیعه و سنی استان هرمزگان در محکومیت جنایات صهیونیستها با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر که به شهادت جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان ایرانی منجر شد، گفت: این نبرد، یک جنگ تمدنی تحمیلی بود، نه صرفاً در حوزه هستهای یا دیپلماسی؛ فراموش نکنیم که فرمانده این میدان، حضرت آیتالله خامنهای (مدظله) یک طلبه، یک معمم و نایب امام زمان (عج) بود.
وی افزود: در دفاع مقدس از همه نام برده میشود جز فرمانده اصلی از این رو نباید اجازه دهیم که این اتفاق مجدداً تکرار شود و باید نقش رهبر معظم انقلاب را در فرماندهی چنگ و شکست دشمنان به درستی تبیین کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین پولادی تأکید کرد: نباید اجازه دهیم در روایت جنگ اخیر، اصل ماجرا به مسائل هستهای یا مذاکره تقلیل یابد چرا که جنگ تحمیلی ۱۲ روزه یک جنگ تمدنی علیه هویت و عزت ملت ایران و جبهه مقاومت بود.
آمریکا و اسرائیل دو سر یک مار هستند
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه امام سجاد علیهالسلام هرمزگان با هشدار نسبت به تفکیک غلط بین آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: امام موسی صدر فرمود اگر اسرائیل با شیطان بجنگد من کنار شیطان خواهم ایستاد، زیرا اسرائیل شر مطلق است. امروز باید بگوییم که کانون شرارت، آمریکاست. اگر آمریکا افسار این سگ هار را رها نکند، اسرائیل جرأت پارس کردن ندارد.
روایتگری حقایق مسئولیت طلاب و روحانیون است
وی با اشاره به اهمیت تبیین واقعیات از تریبونهای دینی گفت: اگر ما روایت صحیح را نگوییم، دشمن آن را جعل میکند. طلاب و روحانیون باید روایتگر جهاد امروز باشند، همانگونه که راویان دفاع مقدس بودند.
حجتالاسلام پولادی ضمن رد دوگانهسازی بین میدان نظامی و دیپلماسی اظهار داشت: برخی از روی ناآگاهی یا مأموریت، میکوشند میدان و مذاکره را جدا کنند. در حالی که خود مقام معظم رهبری فرمودند مذاکره، اگر درست انجام شود، بخشی از مبارزه است. اصل مذاکره در چارچوب نظام است، نه تسلیم.
مراقب تحریفها باشید و اولویتها را بشناسید
وی نسبت به جریانسازیهای انحرافی پس از پایان جنگ نیز هشدار داد: برخی بهجای تحلیل پیروزیها، به دنبال القای شکست، جام زهر، و حتی تضعیف جایگاه رهبری هستند. این انحراف خطرناک است. امروز زمان شیرینی پیروزی و حفظ انسجام ملی است، نه دعواهای بیثمر سیاسی.
پولادی در پایان ضمن دعوت به مطالبهگری آگاهانه گفت: حضرت آقا فرمودند: مطالبهگری باید باشد، اما بدون اشتراک در منطق و ادبیات دشمن. اگر انتقاد ما با خروجی دشمن همراستا شد، یعنی اشتباه کردهایم.