• آبان دیلی
  • درباره آبان دیلی
  • تبلیغات در آبان دیلی
  • تماس با تیم آبان دیلی
  • حریم شخصی کاربران آبان دیلی
  • شرایط بازنشر محتوا در آبان دیلی
  • راه نو نیوز
  • بلکا
  • رنگ ساختمان پارسیلون
  • خرید طلا قسطی
  • پیغام پسغام
  • ترندز تک
آبان دیلی
پنجشنبه, آذر 6, 1404
  • آبان دیلی
    • اخبار استان‌ها
  • سیاسی و اجتماعی
    • بین‌المللی
    • فرهنگ و هنر
    • اندیشه و دین
    • حقوقی و قضایی
  • تجارت، بازرگانی و خدمات
    • بانک و بیمه
    • بورس و فارکس
    • ارزدیجیتال
    • طلا و ارز
    • خودرو و حمل و نقل
  • علمی و تکنولوژی
    • مدارس و دانشگاه
    • پزشکی، سلامت و زیبایی
  • خانواده و سبک زندگی
    • عمومی و سرگرمی
    • ورزشی
    • گردشگری و مهاجرت
  • صنعت
    • ساختمان و املاک
    • کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی
    • کارآفرینی و بازاریابی
    • صنعت خودروسازی
  • سایر اخبار
    • اکسپرسنا
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
آبان دیلی
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه

طرز تهیه کوفته تبریزی/ دستور سنتی برای طعمی اصیل

توسط اقتصاد آنلاین
آذر 6, 1404
در عمومی و سرگرمی
زمان خواندن: 1 دقیقه خوانده شده
A A
0
صفحه نخست عمومی و سرگرمی
طرز تهیه کوفته تبریزی/ دستور سنتی برای طعمی اصیل

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از برترین ها، این کوفته خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی تبریزی دارد و در شهر‌های مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می‌شود. جالب است بدانید در برخی رستوران‌های قدیمی هنوز این کوفته را به روش اصیل و قدیمی تبریزی درست می‌کنند، به این صورت که به جای چرخ کردن گوشت، آنرا در هاونگ‌های بزرگ می‌ریزند و به صورت دستی می‌کوبند. اگر دوست دارید این کوفته را با روش قدیمی نوش جان کنیدف حتما باید به رستوران‌های سنتی شهر تبریز سر بزنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر

برنج ۱ لیوان

لپه ۱ لیوان

گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم

سبزی کوفته ۵ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

زعفران ۱ قاشق غذاخوری

آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری

پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری

تره و مرزه ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ آبپز به تعداد کافی

زرشک ۱ قاشق غذاخوری

آلو و گردو به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

روغن و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه کوفته تبریزی

مرحله اول

برای تهیه کوفته تبریزی سنتی ابتدا لپه را از چند ساعت قبل در یک کاسه آب می‌خیسانیم و در صورت امکان هر یک ساعت یک بار آب درون کاسه را تعویض می‌کنیم، تا نفخ لپه به طور کامل برطرف شود.

مرحله دوم

در این مرحله پس از خیساندن لپه آنرا آبکشی می‌کنیمف سپس به همراه دو لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا لپه‌ها نیمپز شوند، سپس آنها با آب سرد آبکشی کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را مجددا روی حرارت قرار می‌دهیم و دو لیوان آب و به همراه مقداری نمک اضافه می‌کنیم. پس از اینکه آب جوش آمد برنج را می‌شوییم و به قابلمه اضافه می‌کنیم. زمانی که برنج کمی نرم شد آنرا آبکشی می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله چهارم

برنج و لپه را با هم مخلوط کرده و با گوشتکوب می‌کوبیم تا کمی خرد شوند، البته نباید برنج و لپه را به طور کامل له کنیم. اگر تمایل دارید بین کوفته‌ها تخم مرغ قرار دهید در این مرحله به تعداد کافی تخم مرغ هم آبپز کنید.

مرحله پنجم

برای این منظور تخم مرغ‌ها را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و درب انرا می‌بندیم سپس داخل آب جوش قرار می‌دهیم تا آبپز شوند، پس از اینکه تخم مرغ‌ها به طور کامل پختند پوست آنها را می‌گیریم و کنار می‌گذاریم.

مرحله ششم

برای تهیه سس کوفته‌ها در یک قابلمه مناسب ۴ لیوان آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب به جوش بیاید سپس تره، مرزه خرد کرده را به همراه رب گوجه فرنگی، پیاز داغ، دارچین و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم

مرحله هفتم

سپس اجازه می‌دهیم سس با حرارت ملایم غلیظ شود و به غلظت مناسب برسد. در مرحله بعدی پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم و پس از اینکه با فشار دست آبش را به طور کامل گرفتیم به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. در ادامهگوشت را به همراه دیگر مواد به مدت ۵ دقیقه با دست ورز می‌دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شود.

مرحله نهم

در ادامه مخلوط برنج و لپه را اضافه می‌کنیم و مجددا مواد را به مدت ۵ دقیقه دیگر ورز می‌دهیم تا مواد با هم به خوبی مخلوط شوند. سبزی کوفته را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

در ادامه تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم و مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند. در این مرحله باید کوفته‌ها را درست کنیم برای این منظور به اندازه کف دست از مایه کوفته بر می‌داریم و کمی ورز می‌دهیم.

مرحله یازدهم

سپس یک تخم مرغ آبپز به همراه مقداری گردو، زرشک و آلو وسط آن قرار می‌دهیم و با دست کوقته را به صورت گرد شکل می‌دهیم. پس از اینکه تمام کوفته‌ها را درست کردیم ان‌ها را داخل قابلمه سس می‌چینیم.

مرحله دوازدهم

نکته مهم در این مرحله این است که آب درون قابلمه نباید در حال قل خوردن باشد، زیرا باعث باز شدن کوفته‌ها می‌شود. پس باید با حرارت بسیار ملایم کوفته‌ها را بپزیم تا پس از پخت کاملا سالم و منسجم باقی بمانند.

مرحله سیزدهم

توجه داشته باشید تا ۱۵ دقیقه اول به هیچ وجه کوفته‌ها را دست کاری نکنید، زیرا ممکن است باز شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه می‌توانید کوفته‌ها را در قابلمه بچرخانید تا تمام قسمت‌های کوفته‌ها به صورت یکنواخت پخته شوند.

مرحله چهاردهم

حدود یک ساعت و نیم زمان نیاز است تا کوفته‌ها به طور کامل پخته شوند. پس از اینکه کوفته‌ها اماده شدند ان‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و سس باقیمانده را روی کوفته‌ها می‌ریزیم. برای تزین کوفته می‌توانیم از پیاز داغ، زرشک و گردو استفاده کنیم.

طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ

اگر به هر دیلیل نمی‌توانید از گوشت قرمز برای درست کردن کوفته تبریزی استفاده کنید می‌توانید گوشت سینه مرغ را جایگزین کنید. تنها کاری که باید کنید این است که قطعات گوشت مرغ را چرخ کنید و مانند دستور بالا عمل کنید، زیرا دستور تهیه کوفته تبریزی با گوشت یا مرغ تفاوتی با هم ندارد.

سبزی مخصوص کوفته تبریزی

برای تهیه کوفته تبریزی از سبزیجاتی مانند گشنیز، نعناع، ترخون، مرزه و جعفری استفاده می‌شود. البته در برخی شهر‌ها مانند شهر‌های شمالی برای تهیه این کوفته از سبزیجات محلی هم استفاده می‌کنند که باعث خوشمزه‌تر شدن کوفته‌ها می‌شود.

دلایل باز شدن کوفته تبریزی

یکی از مهم‌ترین دلایل باز شدن کوفته تبریزی این است که مواد انرا را کم یا زیاد کنیم. یکی از موادی که اگر بیش از اندازه در کوفته استفاده شود، باعث باز شدن کوفته می‌شود، لپه است. یکی دیگر از مهم‌ترین دلایل باز شدن کوفته این است که مایه آن به خوبی ورز داده نشده باشد.

عطر کوفته تبریزی

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در جایی کوفته تبریزی میل کرده باشید و عطر و طعم آن همیشه در خاطرتان مانده باشد. یکی از مهمترین دلایل عطر و طعم خوب کوفته این است که از سبزی تازه برای تهیه آن استفاده شود.

ShareTweetShare

مربوطهپست ها

عمومی و سرگرمی

تبعیض حتی در سلامتی و زندگی/ در روزهای آلوده دولتی‌ها دورکار، خصوصی‌ها سرکار

توسط اقتصاد آنلاین
آذر 6, 1404
شخصیت‌شناسی از روی لباس؛ مدل و رنگ چه راز‌هایی را فاش می‌کنند
عمومی و سرگرمی

شخصیت‌شناسی از روی لباس؛ مدل و رنگ چه راز‌هایی را فاش می‌کنند

توسط اقتصاد آنلاین
آذر 6, 1404
فال قهوه روزانه پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴/ امروز سرنوشت چه چیزی برایتان در نظر گرفته است؟
عمومی و سرگرمی

فال قهوه روزانه پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴/ امروز سرنوشت چه چیزی برایتان در نظر گرفته است؟

توسط اقتصاد آنلاین
آذر 6, 1404
ایرانسل به پویش ملی «بساز مدرسه» پیوست
عمومی و سرگرمی

ایرانسل به پویش ملی «بساز مدرسه» پیوست

توسط اقتصاد آنلاین
آذر 5, 1404
دردناک‌ترین تصویر زمستانی از قله دماوند+ عکس
عمومی و سرگرمی

دردناک‌ترین تصویر زمستانی از قله دماوند+ عکس

توسط اقتصاد آنلاین
آذر 5, 1404
شراب نیکا در فضای مجازی جنجال به پا کرد + عکس
عمومی و سرگرمی

شراب نیکا در فضای مجازی جنجال به پا کرد + عکس

توسط اقتصاد آنلاین
آذر 5, 1404

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − هفده =

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
تلگرام اینستاگرام خبرخوان

همراه با آبان دیلی ❤️

  • آبان دیلی
  • درباره آبان دیلی
  • تبلیغات در آبان دیلی
  • تماس با تیم آبان دیلی
  • حریم شخصی کاربران آبان دیلی
  • شرایط بازنشر محتوا در آبان دیلی
  • راه نو نیوز
  • بلکا
  • رنگ ساختمان پارسیلون
  • خرید طلا قسطی
  • پیغام پسغام
  • ترندز تک

تازه‌ترین‌های آبان دیلی

  • پورشه به صورت رسمی از هیوندای کپی کرد!
  • پیشنهاد فوری برای بازنشستگان؛ آیا قرارداد تازه کیفیت خدمات را بهبود می‌دهد؟
  • پشت پرده آمار ۸ هزار ویزای کار؛ کارگران افغانستانی بیمه تامین اجتماعی می‌شوند
  • تبعیض حتی در سلامتی و زندگی/ در روزهای آلوده دولتی‌ها دورکار، خصوصی‌ها سرکار
  • طرز تهیه کوفته تبریزی/ دستور سنتی برای طعمی اصیل
  • شخصیت‌شناسی از روی لباس؛ مدل و رنگ چه راز‌هایی را فاش می‌کنند

آخرین دیدگاه‌ها

  • کارشناس روابط عمومی در چرا لازم است تامپون‌های جراحی نخ باریمی داشته باشند؟
  • گودرزی در چرا لازم است تامپون‌های جراحی نخ باریمی داشته باشند؟
  • کارشناس روابط عمومی در انقلاب خاموش در اقتصاد ایران | چطور نرم‌افزار حسابداری به موتور محرک رشد کسب‌وکارها تبدیل شد؟
  • ابوالفضل در انقلاب خاموش در اقتصاد ایران | چطور نرم‌افزار حسابداری به موتور محرک رشد کسب‌وکارها تبدیل شد؟
  • کارشناس روابط عمومی در صفر تا صد استعلام قیمت و خرید انواع آهن آلات از فولادسل

وب‌سایت آبان‌دیلی، یک سایت کاملا تخصصی در حوزه پوشش اخبار روز ایران و جهان است که تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده و در حال فعالیت است.
All Content by Aban Daily is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License ©️

بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • آبان دیلی
    • اخبار استان‌ها
  • سیاسی و اجتماعی
    • بین‌المللی
    • فرهنگ و هنر
    • اندیشه و دین
    • حقوقی و قضایی
  • تجارت، بازرگانی و خدمات
    • بانک و بیمه
    • بورس و فارکس
    • ارزدیجیتال
    • طلا و ارز
    • خودرو و حمل و نقل
  • علمی و تکنولوژی
    • مدارس و دانشگاه
    • پزشکی، سلامت و زیبایی
  • خانواده و سبک زندگی
    • عمومی و سرگرمی
    • ورزشی
    • گردشگری و مهاجرت
  • صنعت
    • ساختمان و املاک
    • کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی
    • کارآفرینی و بازاریابی
    • صنعت خودروسازی
  • سایر اخبار
    • اکسپرسنا

وب‌سایت آبان‌دیلی، یک سایت کاملا تخصصی در حوزه پوشش اخبار روز ایران و جهان است که تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده و در حال فعالیت است.
All Content by Aban Daily is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License ©️